Saraceni Wines

I hjärtat av Toscana finns det ett familjeföretag som kan kombinera innovation med tradition.

Om producenten.

Två generationer, en familj och en extraordinär ambition har förvandlat en liten vinkällare i Toscana till ett ledande varumärke på den italienska och globala vinscenen. Samlingar av överlägsen kvalitet som består av okonventionella och unika viner erbjuder den perfekta kompromissen mellan den italienska historiska traditionen och önskan om innovation.

Deras kollektion är tillverkade av druvor från de uppskattade vingårdarna i Toscana, Chianti-regionen och Prosecco-regionerna i Veneto. Dessa regioner är ett äkta uttryck för ett främst vinodlingsland och har det perfekta mikroklimatet för den perfekta mogningen av druvorna.

Lorenzo och Matteo Saraceni, välkända och beundrade hotellägare och restauratörer, grundade Fratelli Saraceni. Med sin expertis och passion var de drivna att producera viner som skulle trotsa förväntningarna på deras smakfulla kundkrets. Tack vare en omedelbar framgång inledde familjen Saraceni ytterligare expansion. Idag kan man njuta av ett brett utbud av Saraceni-produkter runt om i världen.

Passion, tradition and innovation.

Viner från producenten