Om oss

Bazaar Wine & Spirits AB är ett ungt företag med stora framtidsplaner. Vårt engagemang driver oss till världens alla hörn i jakten på nya spännande produkter. Vi är inte begränsat till stil eller ursprung utan vi väljer producenter utifrån hög kvalitet och passion för goda drycker.

Vi arbetar hårt för att leverera högsta möjliga kvalitet i alla led och strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar. Målet är att söka rätt på de bästa produkterna och göra de tillgängliga för den svenska marknaden. Våra kunder är Systembolaget, restauranger, hotell, konferenser och ledande grossister.

Vår resa på Bazaar

Jag som grundat Bazaar Wine heter Robin Loutf och föddes i Marocko där jag bodde under hela min uppväxt. Det var i Marocko jag fann kärleken till mat och dryck. Marockansk mat är smakrik, inte så att den är het, utan just full av smaker, med kryddor som Ras-el Hanout, koriander, spiskummin och gurkmeja. 

En Marockansk måltid är ett myller av färger, smaker och dofter – lite grann som en traditionell Marockansk bazaar. När jag kom till Sverige för 20 år sedan tog jag mitt intresse för mat och dryck med mig. Här har jag både haft alldeles vanliga jobb och drivit några olika företag i restaurangbranschen. När jag till sist bestämde mig för att förverkliga drömmen om att arbeta med vin startade jag Bazaar Wine. Via Bazaar Wine importerar jag viner av god kvalitet som jag tycker tillför något till den svenska vinmarknaden. 

Med en fot i medelhavskulturen och en i den svenska myllan kan jag välja viner och leverantörer som både passar för den svenska marknaden och bidrar med nya impulser och intryck. 

I första hand fokuserar vi på viner från olika europeiska vingårdar. Hos Bazaar Wine hyllar vi svensk ordning och reda, men lever och arbetar med passion och Marockansk kreativitet och livsglädje. Välkommen!IMG_1833

Robin Loutf

Managing Director

E-post: robin.loutf@bazaarwine.se
Telefonnummer: 070 -265 62 55